9 vanor hos riktigt lyckliga par. #4 är den mest värdefulla råd någonsin!

Det verkar som ett lyckligt förhållande bör komma naturligt när du är med rätt person, men det är inte sant. Relationer kräver arbete. Lyckliga par måste upprätthålla sina relationer varje dag med kärlek och omsorg, men det är inte så svårt som det kan verka. Det finns ingen verklig "hemlighet" att ha ett lyckligt förhållande, men det finns saker du kan göra för att göra det hela kommer lättare. Försök att integrera dessa vanor i ditt dagliga liv och se hur mycket gladare din relation kan vara.

1. De går och lägger sig samtidigt. Kommer du ihåg när du först började dejta och du kunde inte vänta med att gosa och sova bredvid varandra? Tja, glöm inte det! Att lägga sig på samma gång är en nödvändighet. När du går till sängen tillsammans, främjar du sunda relationsmönster.

2. De hittar gemensamma intressen. Det är viktigt att vilja göra och njuta av att göra saker tillsammans. Han behöver inte dela din kärlek av reality-TV, och du behöver uppenbarligen inte förstå hans beundran för fotboll, men du bör ha aktiviteter som ni två ser fram emot att göra som ett par. Oavsett om det är att hitta ett nytt recept att prova varje helg, ta en joggningstur, eller kolla på en serie tillsammans, hitta något kul att konsekvent göra tillsammans.

3. De går hand i hand eller sida vid sida. Små gester som att gå hand i hand eller lägga armen om sin partner ökar närheten och är en viktig faktor i livet för lyckliga par. När ni håller hand, påminner du dig själv omedvetet att ni bryr er om varandra.

4. De gnabbar inte om meningslösa saker. Lyckliga par framhäver de positiva saker som deras partner gör. Detta innebär att ständigt pickande, tjat och kritik lyser med sin frånvaro. Om något stör dig, prata med din partner om det – eller släpp det.

5. De gör allt det där som vi skojar om: de kysser varandra hej och säger jag älskar dig. Innan du åker till jobbet på morgonen, ge din partner en riktig bra hejdå kyss  och säg att du älskar honom/henne. När du kommer hem efter en lång dag på jobbet, gör samma sak. Era morgon– och kvällshälsningar bör vara något som ni ser fram emot. När ni börjar kyssas och dela era känslor ofta, kommer ni att uppskatta varandra mer. Folk glömmer lätt att de små sakerna gör skillnad.

6. De glömmer inte bort att uppmärksamma varandra. Det är så fantastiskt när det enda du kan fokusera på är din partner och du vill spendera varje sekund tillsammans. Men, i den stressiga/galna/hektiska värld vi lever i, är det lätt att fastna och helt enkelt bli för upptagna för varandra. Kommer ni ihåg hur exalterade ni blev när ni såg varandra i början när precis träffats? Men bara för att det försvann betyder inte att passionen behöver också försvinna. Gör små saker som gör varandra lyckliga. Var tacksam att du har någon du älskar och som älskar dig tillbaka. Titta på din partner och vara tacksam att ni är tillsammans. Ni är det bästa ni har.

7. De går ut tillsammans. Att unna sig en date night är viktigt. Precis som när du först började dejta. Låt en av er planera kvällen (precis som ni gjorde när ni träffats). Dejtkvällen kommer att förbättra er redaktion. Och även om det kanske känns lite dumt så ta det hela vägen: klä upp er, bestäm träff i ett gatuhörn, boka ett bord och låt kvällen bli både sen och impulsiv. Att arbeta på att hålla gnistan vid liv är att investera i ert förhållande.

8. De bryter rutiner. Din relation ska inte kännas som en rutin. Ditt liv som ett par bör vara oförutsägbar. Du bör omfatta spontanitet och överraska varandra med nya roliga aktiviteter.

9. De lägger bort sina telefoner och umgås. När du är tillsammans, bör du fokusera helt på varandra. Ägna 100 procent av din uppmärksamhet till din partner. Ta en paus från tekniken. Instagram, Facebook, och Snapchat kan alla vänta tills i morgon.

Om du tyckte listan var bra, dela den gärna med dina vänner och familj.

Dela på Facebook