Annons

90-åriga Agnes riskerade höga böter då tomten var för skräpig. Då ringer någon på dörren och kommer med underbara nyheter

Annons

HANDLINGAR SÄGER MER ÄN ORD! Ord kan säkert vara kraftfulla, men goda gärningar visar att avsikten bakom respekt och kärleksfulla ord är verkliga. Så är fallet i otroligt gripande video du är på väg att titta nedan. 


Agnes är en 90-årig änka som anmäldes av några grannar till kommunen då en släkting till henne börjat ställa dit saker han inte hade plats för hemma då denne person ansåg att Agnes hade mycket plats över.

Agnes kunde inte göra något åt det och med tiden samlades dock allt mer grejer runt 90-åringens hus och det gick så långt att grannarna började klaga över att hennes tomt mer började likna en soptipp än en trädgård.


Efter att ha anmälts, var hon livrädd och förödmjukad. Hon riskerade böter på 2 500 dollar, motsvarande drygt 23 000 kronor, om hon inte fick ordning på tomten som hon inte hade råd och knappt kunde gå verkade uppgiften omöjligt.

Agnes kontaktade en grupp som kallas "Operation Blessing", för att se om de kunde hjälpa henne på något sätt.


Det som vi kommer att se i filmen om vad de gjorde för Agnes var ingen liten handling av vänlighet. Du kommer att vara så förvånad och rörd som Agnes var att titta på dessa "änglar" som kom till hennes undsättning.


I dessa dagar där vi vaknar upp till sådana fruktansvärda nyheten om människans omänsklighet för människan, är denna underbara video en påminnelse om att vi alla måste försöka motverka alla hat. Gör vänliga handlingar, stora eller små, är så viktig för att hålla våra hjärtan öppna för kärlek och godhet.

Här kan du set ett nyhetsinslag om händelsen:

Annons