Annons

94-årig man närmar sig skolflicka – då inser oroliga mamman hans 15 år långa hemlighet

Annons

När man har barn är man mycket mer på sin vakt mot främlingar. Om din dotter berättade att hon gillar att prata med en främmande man varje morgon skulle du förmodligen ringa polisen. Men i den här hjärtvärmande situationen upptäckte en mamma att främlingen faktiskt var en amerikansk krigsveteran.

En konstig förfrågan

Allt började en, till synes, vanlig skolmorgon. När Audreys mamma, Gina, körde henne till skolan bad Audrey om att bli lämnad på hörnet. Audrey var upprörd för att hon glömde fråga och ville att hennes mamma skulle köra tillbaka till hörnet.

Gina blev överraskad. Vanligtvis lämnade hon dottern utanför ingången så att hon inte skulle behöva gå. När hon frågade sin dotter vad som stod på förklarade Audrey att hon ville prata med den gullige, gamle mannen på hörnet.

Gina kunde inte tro sina öron. Hon hade pratat om hur farliga främmande människor kunde vara i många år och nu ville hennes dotter prata med en främling! Hon var tvungen att se vem den här gamle mannen var innan hon kunde låta dottern prata med honom igen.

Mysteriet är avslöjat


Det visade sig att mannen var en gullig, snäll veteran. Han hette Wally Richardson och hade precis fyllt 94 år. Eleverna på skolan Californias Marina Village kallade honom ”Mr. Knuckles”.

Gina var nyfiken och pratade med Wally och sin dotter för att ta reda på mer. Tydligen var Wally utanför skolan varje morgon. Han vaknade, åt frukost och begav sig sedan till skolan. När barnen började komma log han och sa hej. Om de verkade deprimerade eller ledsna hade han alltid ett inspirerande budskap redo.

”Det här är precis den typ av kärlek och stöd som våra mellanstadieskolor behöver”, skrev Gina på Facebook

”Den här mannen står utanför skolan varje dag och ger uppmuntran till varje student som kommer i närheten av honom.”

Enligt skolans personal är de väldigt tacksamma för vad Wally gör. Han har till och med fått en egen vägg.

Bilden kan innehålla: 4 personer, personer som ler

Wallys mål var att skapa mer vänlighet i världen. De senaste 15 åren har han dykt upp utanför skolan, i regn och i solsken. När han först började med sin morgonritual gjorde hans fru honom sällskap. Nyligen slutade hon gå till skolan eftersom hon inte kan röra på sig så lätt.

”Att veta vad som är rätt betyder inte mycket om man inte gör vad som är rätt”. Det är bara ett av de många tänkvärda citaten från Wally Richardson.

Alla elever berättar att Wally är den bästa delen av skoldagen. En hälsning från Mr. Knuckles är definitivt något att se fram emot, som videon bevisar. Hur utarmande dag eleverna har framför sig börjar de den med ett leende och uppmuntran.

”Om de kan vara snälla och älska människor i livet, så kommer de inte ha några problem,” berättar Richardson för CBS News.

Några goda visdomsord räcker långt. Wally är en sann gentleman, och en stor förebild.

Se klippet nedan och vänligen dela det här på Facebook om du håller med!

Annons