Adopterad katt var deprimerade efter att ha lämnats av ägaren tills han träffade den mest osannolika vännen

När en katt började följa sin ägare till stallet en dag, hade hon ingen aning om att hon skulle upptäcka att han hade en mycket speciell talang.

Emma Massingale, en professionell hästtränare från Devon, England mötte katten Louis när han var en liten kattunge och blev omedelbart förälskad. Hans tidigare ägare hade nyligen gått igenom en separation och kunde inte behålla honom, och självklart hoppade Emma på chansen att ta honom.

När han flyttade in i sitt nya hem började han följa Emma överallt, även när hon gick för att ta hand om hästarna i stallen. Men då gjorde han något som förvånade Emma.

"Han började bara följa mig till stallet och gå längs väggarna eller staketet och stöta hästarna med huvudet. Då började han hoppa på ryggen och sitta där eller hoppa på och sedan av andra sidan för att komma någonstans.

Katten Louis tycker ofta om att rida i skogen med en av Emmas hästar, hästen Comet och de två är nu de bästa vännerna. Och efter en lång dag ridning kommer Louis tillbaka att mysa med resten av sin familj.

Du kan se Louis äventyr nedan:


Dela på Facebook