Ammande mamma får överraskande hjälp av ungdomar på Starbucks.

amd32

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Är det okej att amma offentligt eller inte? Åsikterna varierar, men den här mamman tvivlar inte- och hon fick stöd från ett oväntat håll.

Kanadensiskan Julia Wykes från Ottawa hade några ärenden och hade med sig sin fem månader gamla son på resan. Längs vägen bestämde hon sig för att köpa en kaffe på den lokala Starbucks. Men i kön började hennes son att skrika- han var hungrig.

Julia Wykes satte sig därför ner för att amma honom. Det gladde uppenbarligen inte en annan kvinna i kön.

- Kan du få den kvinnan att inte göra det där offentligt? Det är äckligt, sa hon högt till killen bakom disken säger Julia Wykes till Huffington post.

Den unga killen lovade att ta hand om situationen och går ner till den ammande modern. Men istället för att be henne packa in brösten, erbjuder han henne en fri påfyllning och ger henne ett presentkort för en ny kopp kaffe.

-Jag beklagar, att du ha blivit utsatt för sådana otrevligheter idag, sa den unge mannen till henne.

Julia Wykes är mycket imponerad av att få stöd från en så ung kille och undrar om det gjorde kvinnan bitter.

-Folk brukar oftast inte reagera när jag ammar min son offentligt. Det är många som stirrar på precis fel tidpunkt. Jag har varit med om at folk har kommit fram och smekt min sons huvud utan att märka att jag ammar han. Säger hon.

Hon tror att kvinnan på Starbucks bara uppvisade amning mer genom att klaga.

Erfarenheten har inte gjort att hon växlat var och när hon ammar sin son.

-Min ståndpunkt har alltid varit att om ditt barn är hungrigt, så ska man mata han. Det spelar ingen roll hur eller var, bara se till att ditt barn är nöjd och glad. Säger hon.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Dela på Facebook