Andrea Bocelli spelar piano, men när jag ser vem som sitter vid hans sida kommer tårarna

Det finns verkligen inget som banden mellan en förälder och sitt barn. Och när det gäller en pappa och hans son är det en extra speciell band. Det är definitivt en kärlek som ingen annan och om du är en förälder själv vet du exakt vad denna ovillkorliga kärlek verkligen ser ut och känns som. En pappa kommer alltid att vara den första personen som pojken ser upp till och följer som ett exempel och det är precis vad som händer med den här pappan-sonen duo.

Andrea Bocelli är en av vår tids största musikstjärnor och han har delat sin talang med världen i flera år. Hans musik har rört hjärtan överallt och idag samarbetar han med sin 20-åriga son, Matteo Bocelli, för ett speciellt framträdande. Tillsammans sjunger de ett stycke som heter "Fall On Me" som handlar om det speciella bandet mellan en förälder och sitt barn. Andrea kommenterade låten genom att säga:

”Vem som helst som är förälder, vem som helst som förstår det dyrbara ansvaret över att vara en mamma eller pappa, kommer att förstå betydelsen av det här stycket. ’Fall on me’ är första gången jag har sjungit ihop med min son Matteo Bocelli”.

Här kan du lyssna på och se den fantastiska videon: