Antennen slutar plötsligt att fungera, då öppnar reparatören den och kan inte tro vad som rinner ut

Det är ingen tvekan om att reparatörer stöter på många bisarra situationer, men den här kan ha överträffat dem alla. Reparationsmännen fick en stor överraskning när de skulle fixa en antenn på Bear Creek Microwave i USA.

Vid ankomsten var de redo att lösa problemet. Det var dock inte en som de någonsin kunde ha förväntat sig. Ingen kunde inte tro vad som var fel med antennen och källan till problemet.


Då den är ute, är det helt normalt för vädret att störa kommunikationssignaler, eftersom regn, vind och mer har sitt sätt att skada antenner så här. Så snart reparatörerna tittade närmare insåg de att det inte hade någonting att göra med vädret.

De kunde knappt tro på sina ögon när de såg vad som störde signalerna. Det var galet!

I motsats till vad många skulle tro vad som orsakade problemet, misstänkte dessa män att det var en hackspett. Det är sant att ekorrar älskar att gömma sin mat i undanskymda ställen, men den här gången var det mest sannolikt att hakspettare fyllde antennen med mat.

Det var inte konstigt att antennen inte fungerade, den var helt full!


Hackspettarna ansåg att den som den främsta matlagningsplatsen. Ingen vet hur lång tid det tog att fylla den med ekollon, men se hur länge det tog att tömma antennen, det måste ha tagit en mycket lång tid för dem.

Titta på videon nedan för att se när de tömmer antennen på 136 kg ekollon!


Dela på Facebook