Appen som låser barnets telefonen tills de svarar sin förälder

Är du, som många andra föräldrar, trött på att ditt barn ignorerar dig när du ringer eller försöker få tag i dem? Då är denna app någonting för dig!

Flera föräldrar har nog varit med om det. Man försöker få tag i sitt barn via telefonen, men utan att lyckas. Trots att man all annan tid ser hur barnet sitter som fastklistrad vid skärmen och släpper taget om telefonen.  Nu finns det dock en app på marknaden som råder bot på det problemet. När två personer har laddat ned appen ser den till att mottagaren av ett meddelande inte kan använda sin telefon, förrän denne har svarat.


Reply ASAP heter appen, och skaparen bakom appen heter Nick Herbet. Nick menar att även andra kan använda den för att se till att viktiga meddelanden inte ignoreras. Och det är just viktiga meddelanden appen är ämnad för och inget annat, skriver han på sin hemsida. Han kom på idén när han själv hade problem att få tag på sin son när det brådskade.

Appen har sedan den såg dagens ljus laddats ned 75 000 gånger. Som tur är, är appen gratis men det finns tillägg i appen som däremot kostar.

För närvarande finns den endast tillgänglig Andriod-användare men den planeras att släppas för iPhone också.

Vad tycker du om denna nya teknik? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet!


Dela på Facebook