Annons

Arg miljonär konfronterar par under deras bebis första fotografering på trottoar

Annons

Isaiah och Kelyn var nöjda och glada att det var en solig dag eftersom de bokat in en fotosession för sin ettåriga dotter just denna dag. Det tog dem ett tag men till sist hittade de den perfekta platsen för fotograferingen på en trottoar vid en gångväg i grannskapet Broadacres. Gångvägen används frekvent vid liknande fotograferingar.


Enligt the Inside Edition hade paret placerat sin dotter på en rosa filt tillsammans med ett knippe födelsedagsballonger. Från ingenstans dök en förargat kvinna upp och började skrika på paret och fotografen att de blockerade gångvägen.


Föräldrarna filmade hela spektaklet då kvinnan slog mot ballongerna, drog iväg med filten och slog mobilen ur Isaiahs hand. Man kan höra hur den stackars lilla flickan gråter i bakgrunden av förskräckelse.

Franci Neely har identifierats som "the Houston Socialite" när hon trakasserar paret i videon. Kvinnan som blev miljonär efter en skilsmässa och många andra i området hävdar att gångstigen ofta används för fotografering och de anser att grannskapet skadas av denna fotografering.

Staden Houston säger dock att området är öppet och till för alla.


I ett uttalande från Neely till ABC13, menar  kvinnan att ''homeowners association in Broadacres'' spenderar pengar på att underhålla gångstigar, gräs och träd i området.

Hon menar att dessa frekventa fotograferingar förstör gräset längs stigen samt blockerar vägen för de invånare som vill använda den då de är ute och går med sina hundar.


Neely bad om ursäkt för sitt utbrott som blev fånat på film men menade att måttet var rågart då hon precis sett tre fotograferingar i samma kvarter. Hon menade att detta händer allt för ofta i området och Neely menade att de två andra grupperna varit respektfulla då hon pratat med dem om problemet. Hon sa att hon tappade humöret då ettåringens föräldrar gett ifrån sig spydiga kommentarer.

När videon på Neely började cirkulera på social medier dök en liknande situation från förra våren upp. Som ni kan se nedan. Neely kan då ses konfrontera en pappa som tar balbilder på sin dotter och hennes vänner. Kvinnan svär och skriker på ungdomarna.

Vad tycker du om Neelys handlingar i videon? 

Annons