Autistiska Maddie kallas till scenen inför hela skolan – titta nu vem som dyker upp bakom henne

Maddie Morley, 16, alltid drömt om att gå till balen ända sedan hon var en liten flicka. Men Maddie har autism och historiskt, är barn med särskilda behov inte ofta i sådana händelser. Men allt som ändrade tack vare Evening of Dreams, en organisation som organiserar magiska kvällar för elever med särskilda behov och få dom att känna sig som kungligheter.

En dag i skolan när eleverna var samlade i aulan ropades Maddie till sin förvåning upp på scenen. Ut bakom kulisserna kommer Kooper Richardson, en populär fotbollsspelare som spelar i skolans fotbollslag. 

Maddie, överväldigad av känslor, blev ännu mer emotionell när hon insåg hennes stolta mamma Jennifer var också där för att överraska henne. Jennifer hade också och planerat det.

Kooper struntade till och med i sin klassresa till Disneyland:

”Disneyland kan jag besöka när som helst” säger Kooper. ”Nu handlar det inte om mig utan om min dejt Maddie”.

Som om detta inte var tillräckligt gulligt nog, hade Maddie ingen aning om Evening of Dreams hade ännu fler överraskningar på lager.

Titta på videon nedan för att se vad som hände på dansen och efterfesten, och ber DELA denna otroliga berättelse med dina vänner på Facebook!


Dela på Facebook