Baren skapar en ”änglashot” – för att rädda kvinnor från farliga situationer

Tänk dig att du träffar någon på nätet och du klickar omedelbart. De säger alla de rätta sakerna och du verkligen börjar känna något. De föreslår att ni ska träffas och du är upphetsad.

Nu, tänk dig att du går dit och de är inte den person du förväntade dem vara. Istället, är de inte särskilt trevliga och du känner dig osäker. Hur kommer man ur denna situation? Jo, tack vare en sinnrik idé från en bar i S: t Petersburg, Florida, finns det nu ett smidigt sätt på ett säkert sätt komma ur dessa situationer.

Baren Iberian Rooster har utvecklat en hemlig kod för rädda sina kunder från jobbiga, eller obehagliga, situationer som kan uppstå. Oavsett hur förfärlig situationen är, om en kund går till baren och beställer en ”Änglashot”, kommer bartendern att ingripa.

Om en kvinna beställer en Änglashot betyder det att du söker hjälp. Änglashoten finns i tre olika varianter, där sättet att få drinken serverad på avslöjar vilken hjälp du önskar att få.

Enkel: Bartendern kommer att hjälpa ut från baren dig till ditt fordon.

Med is: Bartendern kommer att ringa en taxi åt dig.

Med lime: Bartendern kommer att ringa polisen åt dig.

Detta är en bra idé som inte bara finns i USA. En bar i England har gjort samma sak men där uppmuntras kvinnorna att fråga efter "Angela" framme vid bardisken om de behöver ta sig ur en krånglig situation.

Med teknik och sociala medier, är det enklare än någonsin att träffa nya människor på nätet. Appar som Tinder har förändrat vårt sätt att dejta genom att göra det enkelt att få kontakt med människor som vi skulle kunna ha en varaktig relation med. Men tyvärr är det inte alltid lätt att avgöra om de är vem de egentligen säger att de är. Det är därför Änglashoten är en bra idé.

Dela om du också tycker att "änglashoten" är en klockren idé som fler kvinnor borde känna till!

Dela på Facebook