Barnbarnet kom ut som bisexuell - nu välter mormodern nätet med sitt överraskande tilltag

Att komma ut ur garderoben, oavsett om du är homosexuell eller bisexuell, är något som många fruktar. Men oftast går det mycket bättre än man förväntar sig - vänner och familjen bryr sig vanligtvis inte om du gillar män, kvinnor eller båda. 

Det fick Suna Huls från Holland uppleva. Hon berättade nämligen till sin mormor att hon både gillade män och kvinnor. Det var inte lätt för Suna att berätta detta till sin mormor - men hennes mormor svarade helt enkelt; ”Så länge du är nöjd, är jag nöjd!”

Några dagar passerade, och plötsligt ringde mormodern och bad Suna komma över till henne. När Suna kom in i hennes vardagsrum höll hon stolt upp en nystickad tröja med en regnbåge på.

Suna var naturligtvis glad för tröjan, och det faktum att hennes mormor hade tagit sig tid att sticka den till henne. Hon bestämde sig att lägga upp bilden på Twitter, och där spreds den i rekordfart. Suna kunde bara timmar efter ringa upp sin mormor för att meddela att hon blivit känd på internet.

Vilken underbar mormor! Jag hoppas att bilden fortsätter att sprida sig över hela världen - dela bilden du också, med vänner och familj på Facebook!

Dela på Facebook