Barnens rop på hjälp hördes över parkeringen - en dam följer ljuden och gör en tragisk upptäckt!

Ingen är en perfekt förälder - det är ännu ett omöjligt uppdrag. Men det viktigaste är att du gör det bästa du kan, något alla föräldrar borde testa. Tja, de flesta av dem försöker ändå. Sen finns det några föräldrar som är så långt ifrån denna beskrivning att det är tragiskt.

Tori Castillo är från staden Riverdale i delstaten Utah och är mor till två barn, en 5 år gammal och en 2 år gammal.

25:e maj tog Tori sina barn i bilen för att åka och handla. Man kan milt säga att Castillo har ett något annorlunda sätt att handla med sina barn, som det visade sig.

En kvinna vid namn Heidi hade just handlat matvaror med en vän inne på Walmart butiken. När de lämnar matvaror i sin bil, hör Heidi ett konstigt ljud.

Det var ett sådant ljud du nästan inte kan sätta fingret på, men du bara vet att något är fel. Heidi följde ljudet till en bil på parkeringen. När hon hittat källan, insåg hon plötsligt vem som gjorde ljuden. Det var en liten flicka.

- Jag kunde höra flickan säga 'Mamma, släpp mig! Släpp ut mig! Mamma! Hjälp! " Hon både skriker och gråter, sa Heidi efter händelsen.

Heidi fick flickan att lugna ner sig och hjälpte henne igenom processen att öppna luckan på bilen inifrån. När bagage dörren slutligen öppnas, var det inte bara en flicka där, utan två!

Detta var Castillos barn. Heidi tog ett barn, en annan kvinna på platsen lyfte upp det andra barnet.

Polisen tillkallades omedelbart. Och gissa vem som sedan dök upp - helt riktigt - mamma Tori Castillo.

Hon berättade för polisen att barnvakten hon hade beställt inte kunde ta hand om barnen, så det var hennes ända alternativ. 

Castillo har belastats med fyra fall av övergrepp på barn och en gång för stöld. Barnen befinner sig i barnskydd medan ärendet fortgår.

Sådan tur att Heidi agerade när hon hörde ljudet istället för att ignorera det. Tack vare hennes beslutsamma åtgärder kommer den här historien förhoppningsvis få ett lyckligt slut för de två barnen.

I videon nedan kan du se en nyhetsrapport från händelsen på parkeringen.


Dela på Facebook