Barnet blev övergivet och djur hade ätit upp hennes näsa - vad denna kirurg gör då är helt otroligt!

Williams har adopterat två små flickor från Indien som har upplevt trauman som ingen skall behöva uppleva. Under sin mors kärleksfulla, trogna vård, har båda flickorna blommat ut till att bli självsäkra unga kvinnor med ljusa framtidsutsikter.

Hon gifte sig aldrig, men vägrade att acceptera idén om att en ensamstående förälder inte bör adoptera. Hon krigare sig framåt, ansökte om bidrag och fyllde i tråkiga pappersarbete för att sen, tillslut, få hem sin första dotter.

Williams blev förkrossad när hon såg bilder på barn i Indien som behövde ett hem. Hon fastade speciellt för en 5-år gammal tjej vid namn Munni och hjärta henne fylldes med medkänsla för barnet.

- Jag kände plötsligt en dragning mot den lilla flickan. Hennes namn var Munni och hon var bara fem år gammal på den tiden, säger Williams.

- Jag vet inte vad det var, men jag visste bara att hon var min dotter. Jag kände att vi var tvungna att vara tillsammans och att jag  var tvungen få saker att hända.

Williams tog med sig Munni hem till USA år 2013. Hon var blyg och reserverad, med uppenbara fysiska ärr i ansiktet och känslomässiga, osynliga ärr i själen.

Senare samma år såg Williams en annan bild av en annan liten flicka från Indien, en baby som bokstavligt talat hade kastats i soporna. Indiska polisen fann barnet som klamrade sig fast vid livet, hennes näsa var uppäten, troligtvis av insekter eller gatuhundar.

Ingen skulle adoptera ett barn utan näsa. Hon fick namnet Roopa. Men Williams visste direkt att denna lilla flicka skulle vara en del av hennes familj.

- Jag visste vid första anblicken att hon var perfekt för min familj och beslutade att anta henne som min dotter, sa Williams till tidningen Times of India.

- Precis som alla andra barn, förtjänar hon en familj som hon kan kalla sin egen.

När en läkare från ett TV-program som heter "The Doctors" hörde om familjens fantastiska historia, visste de att de var tvungna att hjälpa dem. De ordnade kirurger som gav båda tjejerna en otrolig förvandling, helt gratis. Tillslut fick barnen lägga sitt förflutna bakom sig och se framåt istället!

Se den fantastiska omvandlingen i videon nedan och DELA gärna detta med alla du känner på Facebook!


Dela på Facebook