Annons

Bebisen föddes döv - se när hon hör mamman säga ''jag älskar dig''!

Annons

Lilla Charlotte föddes helt döv.

Hennes föräldrar förstår fortfarande inte orsaken - varken Christy Keane eller hennes man har hörselnedsättning i sina familjer, och som hennes mamma skrev på Instagram, kan inget verkligen förbereda dig för sådana nyheter. Men paret tog emot beskedet från läkarna. För dem var deras nyfödda dotter perfekt.

Christy delade sina tankar på Instagram om vad som gör mest intryck när man får besked om att ens barn inte kan höra. 

"Du kommer inte att höra oss säga 'Jag älskar dig,' men jag lovar att du kommer att känna det. Med varje beröring, block och leende, kommer du att känna vår kärlek som omger dig söta tjej. Oavsett vad den här resan medför, kommer vi att älska dig genom det."

Allt förändrades

Eftersom hon bara är några månader gammal, är Charlotte fortfarande för ung för att få opererat in implantat, så läkare utrustade henne med hörapparater istället.

När lilla Charlotte fick hörapparater började mamma prata med henne - och barnets ansikte lyste upp.

Då måste Christy säga de tre små orden - jag älskar dig.


Tårarna började att rinna från den lilla flickans ögon, och det var klart att hon förstod hur mycket älskad hon verkligen var. Christy skrev på Facebook:

- Vi upplevde ett mirakel när Charlotte fick sitt hörapparat idag. Vi trodde inte att hon skulle höra något, så det var mer otroligt än jag kan beskriva med ord!

Videon på lilla Charlotte har setts av över 14 miljoner människor på Youtube. 

Vilket fantastiskt ögonblick för Charlotte och hela familjen. Tveka inte på att trycka DELA här nedan om du också tyckte det var vackert.

Annons