Bebisen föll i poolen och höll på att drunkna, men titta vad familjens hund gjorde då!

Mamman Patricia Drauch var på väg att hämta något från sitt garage och trodde att hennes 14-månader gamla son, Stanley, var precis bakom henne. Men när hon inte såg honom gick hon omedelbart till bakgården där till sin fasa såg hon sin son som fallit i poolen.

Familjens hund, Bear, en labrador retriever, hade redan upptäckte pojken och gjorde något fantastiskt. Han hade hoppat i vattnet och knuffat upp pojken så att hans huvud var ovanför vattenytan. Först trodde Patricia att hennes pojken flöt, men sen insåg hon att det var hunden som balanserade honom på ryggen. Han vägrade att flytta på sig tills mamman hade tagit sig ned i poolen och hjälpt lilla Stanley upp.

Då insåg hon att Stanley inte längre andades, och försökte ringa till polisen på sin mobil, som inte hade någon täckning. Hon körde därför sin son till den närliggande brandstationen där brandmännen försökte återuppliva honom. Pojken fördes sedan till sjukhuset där han återupplivades, och kunde lyckligtvis åka hem igen samma dag.

”Detta är bevis nog att han känner en enorm kärlek för barnen,” säger Patricia om deras hund i klippet. Detta är ännu ett bevis på hur fantastiska de är!

Dela på Facebook