Bebisen tittar på Andrea Bocelli och Elmo sjunga - hans starka reaktion lämnar ingen oberörd

Många av oss växte upp och tittade på Svenska Sesam som barn och har förtjusta minnen av att njuta från det amerikanska barnprogrammet. Nu får vi titta på showen igen när vi blir äldre och har egna barn.

Showen är inte bara känd för att vara underhållande för barn men de har också några fantastiska kändisar och artister som vi vuxna beundrar.

Maya Angelou, Kristen Bell, Erykah Badu, Garth Brooks, Beyoncé och många andra kända personer har varit på den showen. Ett kändis inkluderade en duett mellan Elmo och italiensk operasångaren, låtskrivaren och skivproducenten, Andrea Bocelli.

Avsnittet visar Bocelli försöka lägga en motvillig Elmo i sängen. Medan Bocelli insisterar på att Elmo är trött och behöver sin vila, vill Elmo hellre stanna uppe.

För att hjälpa Elmo somna, sjunger Bocelli en vaggvisa.

Han sjunger till honom en tolkning av av "Con te partiró", även känd som "Time to Say Goodbye" som blev känd av Bocelli och Sarah Brightman. Elmo ansluter Bocelli till att skapa en ny version av låten "Time to Say Goodnight" som ändrar texterna för att berätta om en historia om Elmos upptagna dag som nu är nära slutet.

Titta nu på bebisens reaktion när han hör dem sjunga:


Dela på Facebook