Annons

Bettan förstår ingenting när dessa 2 plötsligt dyker upp - mitt i svenska hyllningen

Annons

Den norska varianten av ”Så mycket bättre” hade premiär i lördags. Årets första avsnitt hjälpte till att fira den folkkära artisten Elisabeth Andreassen.

Artisterna hyllade Andreassen med sina tolkningar av hennes mest kända låtar, men ingenting kunde matcha sig med glädjetårarna hon visade när Lars Bremnes hade gjort en mycket speciell överraskning.

Förlorade maken 2016

Elisabeth Andreassen har de senaste åren varit öppen om sin stora sorg. 2016 förlorade hon sin make, Tor Andreassen, han blev bara 64 år.

Elisabeth Andreassen säger att det allra jobbigaste var att ringa till parets två döttrar Anna, 21, och Nora, 19, och berätta vad som hade hänt.


Såväl när Bettan intervjuas, som när hon är på turné eller skriver i sociala medier, ägnar hon mycket tid åt sina döttrar. Det är lätt att se att hon står väldigt nära dem. Något som bekräftades och underströks än mer i avsnittet av ”Hver gang vi møtes”.

Innan Lars Bremnes skulle sjunga sin sång till Andreassen sa han att han behövde hjälp. Lite efter kom "Bettans" två döttrar Anne och Nora på scenen.

- Allt vi har gått igenom ... Men jag är inte rädd för att visa känslor eller gråta. Om inte jag kan göra det kan andra inte heller acceptera det. Jag har gått igenom saker som verkligen är livet, saker som min publik går igenom. Jag väljer att prata om det. Som artist är det ett mål för mig att kommunicera, säger Andreassen till VG.

I klippet nedan kan du se det fantastiska ögonblicket och sången i sin helhet:

Annons