Bilden av de nyfödda sexlingarna togs för 6 år sedan - och MYCKET har förändrats!

För sex år sedan blev en familj från Ohio, USA virala, för bästa möjliga orsaker: Det är familjen McGhee, och deras söta sexlingar som åter igen har blivit virala för en bild som togs 2010.

Så här såg bilden ut för sex år som bestod av de sex bebisarna, fyra pojkar och två flickor, sover på och bredvid sin pappa.

mcgi

För att fira deras sjätte födelsedagar har familjen nu återskapat fotot, syskonen poserar på samma sätt men nu har de vuxit upp och är ännu sötare idag!

mcg2

Det har gått sex år sedan världen fick se McGhees sexlingar från Ohio. För att fira detta tillfälle, återskapade familjen av åtta den speciella ögonblick, som gick viral tillbaka under 2010.

Samma fotograf i samma studio tog samma bild på syskonen Olivia, Madison, Rozonno Jr., Josiah, Elijah och Isaac med sina föräldrar Rozonno och Mia samma sätt som han gjorde 6 år sedan.

Syskonen har nu tillsammans med sina föräldrar en egen tv-serie, som heter ”Growing Up McGhee”, som nyss haft premiär i USA. Dock sänds den inte i Sverige men vi hoppas att den gör så vi kan se den här underbara familjen! 

Dela på Facebook