Birgit glömde sin p-biljett – då gjorde parkeringsvakten något väldigt överraskande

Finns det något mer frustrerande än när man får en parkeringsbot? Ja, om man faktiskt betalt men glömt att lägga dit lappen. Det var precis det som hände med Birgit Lykkegaard från Aalborg i Danmark blev räddad från det sistnämnda – av en parkeringsvakt.

När Birgit Lykkegaard skulle parkera sin bil i danska Aalborg när hon av misstag glömde p-lappen i automaten. I ett Facebookinlägg som beskriver händelsen skriver hon att hon var så stressad när hon betalade i automaten att hon glömde helt enkelt att få med sig biljetten till bilen.

Misstaget märkte hon inte förrän hon kom tillbaka till bilen och det satt en lapp på vindrutan...

"Jag började bli riktigt arg och irriterad på mig själv innan jag såg vad det egentligen stod på lappen" skriver Birgit i ett inlägg på Facebook

brit

”Kära kund,

Jag hittade en p-biljett i en automat och såg att du behövde en. Därför får du den. Nu sparade du 750 kronor som du nu kan lägga på biff och rödvin.

Hälsningar Niels,

Q-Park”

Birgit blev, så klart, väldigt glad för Niels fina gest, och använde Facebook för att leta reda på honom – och lyckades!

niel

Dagen efter följde Birgit Niels råd och köpte en flaska rödvin tillsammans med en ask choklad till Niels och hans kolleger på Q-park!

”De är inte vana att få ros, även om det inte är första gången de varit duktiga. Dessvärre vill de flesta bara berätta de negativa historierna, även om vi alla hellre vill höra de positiva. ALL FOR LOVE AND LOVE FOR ALL <3", skriver Birgit på Facebook.

Dela på Facebook