Blind man frågar sjuksköterskan vad som finns utanför sitt fönster - hennes svar lämnar honom i tårar!

Kommer du ihåg förra gången du sa en lögn? Det finns otaliga motiv bakom att berätta en lögn. Vissa människor ljuger för att skydda. Andra, för att manipulera. Finns det ett gånger där ljuga är det rätta att göra?

I den här filmen kommer du att höra en historia om två patienter på sjukhus . Den ena är blind medan den andra är allvarligt sjuk. De två patienterna tillbringar dagen genom att den sjuka mannen beskriver och förklarar vad som händer i parken utanför fönstret. De har framförallt roligt över en man som har svårt att fria till sin flickvän utanför deras fönster.

En dag hämtar sjukhuspersonalen den svårt sjuka patienten in i en operationssal för ett ingrepp. Han överlever inte. När en sjuksköterska kommer in med de dåliga nyheterna, frågar den blinda patienten henne om hon kan beskriva vad som händer utanför fönstret. Sköterskan svar och den blinda patientens reaktion? Definitivt oväntat.

Ibland inte vet vi varför folk ljuger för oss men du måste inse att ljuga kan vara ett sätt att visa empati och medkänsla. Det är svårt att tro, men sedan igen, handlingar är ofta svåra att förstå på ytan.

Se videon nedan och DELA gärna denna hjärtevärmande historia med dina vänner och familj på Facebook!


Dela på Facebook