Annons

Blir det lätt lite hett i brallan? Inga problem – här är punginläggen som svalkar skrevet i sommar!

Annons

Eftersom vi tidigare har skrivit om frysbara behåar för att kyla dina bröst, är det dags att skriva något för männen. Vad sägs om kylda kalsonger för att kyla ner dina pungkulor?

Det har varit väldigt varmt de senaste dagarna och det är inte över än. Om du är kille vet du säkert igen hur varmt det kan bli i brallan. När man är ute med vännerna i sommarvärmen kan man lätt ibland få lite panik eftersom skrevet inte får luft.

Detta är ett problem som någon nu bestämt sig för att lösa, och därmed tagit fram kalsonger med inlägg som svalkar skrevet i sommar.

Företaget bakom pungkylaren heter Snowballs. De beskriver sig själva som "kylande underkläder för män".

Det innebär i princip att de är försedda med frysbara inlägg som glider i ett par kalsonger som du kan bära för att hålla din pung vid en gynnsam temperatur.

De är inte bara inriktade på att helt enkelt hålla dig sval, de har också ett allvarligt syfte.

I grund och botten är poängen med att ha kalsonger med frysbara inlägg i sig att förbättra manlig fertilitet, att underlätta smärta eller hjälpa till om du bara har fått en vasektomi.

Men de skulle antagligen komma till nytta för lite mer än det idag.

Företagets webbplats förklarar: "Sedan mitten av sextiotalet har forskare varit medvetna om att skrevkylning kan förbättra manlig fertilitet, men inga kontrollerade tester gjordes förrän i mitten av åttiotalet, då fördelarna med kylning först visades kliniskt.

"Nu, med ett ökande antal studier som bekräftar dess effektivitet, börjar några av världens bästa fertilitetsspecialister förskriva kylning. Och är det inte bara vettigt att direkt behandla kroppsdelen med problemet?"

Ja, ja det gör det.

Ett paket med två kalsonger och tre kylinlägg kostar 59 dollar (560 kr)


Tagga nu någon som borde köpa en sådan här pung-kylare! Eller dela vidare den här viktiga informationen till dina vänner!
Annons