Annons

Blir det lätt lite hett i brallan? Inga problem – här är pungkylaren som svalkar skrevet i sommar!

Annons

Ett team av medicinska forskare från Polen har kommit med ett intressant verktyg för att hjälpa till med manlig infertilitet.

De kallar det CoolMen, och det är i huvudsak en testikelkylare.

Det är tänkt att hjälpa till med huvudorsaken till manlig infertilitet, vilket är låg sädkvalitet och spermaproduktion som oftast förknippas med förhöjd testikelstemperatur - för att producera sperma måste testiklarna vara 1-2 grader Celsius (°C) lägre än din kroppstemperatur.


Ska bäras under 1 månad

För att nå optimalt resultat ska man, enligt hemsidan, bära kalsongen minst 12 timmar per dygn – i en hel månad. Det ger apparaten tillräckligt med tid för att stabilisera testiklarnas temperatur och öka på dess effektivitet.

Kalsongen är gjord i ett certifierat och antibakteriellt material för säker användning – man kan dessutom koppla den till sin mobiltelefon för att kunna följa utvecklingen.

Samtidigt kan den här lösningen säkerligen passa för någon som vanligtvis är ”lite het i brallan”. Det verkar ju faktiskt främst finnas fördelar – och enligt företaget ska kalsongen dessutom vara skön att ha på sig.


Tagga någon som behöver en sån här pung-kylare i sommar, eller bara behöver öka sin spermaproduktion.

Annons