Annons

Blommorna stals från döda dotterns grav - hittades på babyshower: ''Fruktansvärt''

Annons

50-åriga Camilla Haak har gått igenom ett par tuffa veckor.

Först begravde hon sin 28-åriga dotter, Helena, den 9 november.

För några dagar sedan, mitt i sorgprocessen, inträffade en annan hemsk händelse.

Helena var intresserad av konst och originalitet när hon levde. Därför bestämde sig mamman för att beställa blommor som var annorlunda och unik, precis som hon beskriver sin dotter.

Denna kostsamma blomsterhjärta blev stulen från graven strax efter att dottern blev begravd. 

Hittades på gravid kvinnans babyshower:

Haak postade ett inlägg på Facebook där hon berättade om stölden. Detta gjorde hon för att polisen hade sagt att de inte kunde prioritera ärendet. Efterlysningen på Facebook gav resultat. Tips kom in att blommorna hade lämnats som present på en gravid kvinnans babyshower.

Bilden kan innehålla: blomma, växt och utomhus

– Jag ringde polisen, men det var fredagskväll och de sa att de inte hade några resurser så jag åkte själv hem till familjen som hade festen. Då låg dekorationen på bordet. Jag tycker att deras reaktioner var onormala. Mamman visade ingenting och sa bara ”du kan ta det”. Det förvånade mig, säger Camilla Haak till SVT Nyheter.

Nu är blommorna tillbaka på dotterns grav. Camilla hoppas också att kyrkogårdar runt om i landet ska börja med övervakningskameror för att undvika framtida stölder.

Ja, vad ska man säga om det fruktansvärda som skett med Helenas bårdekoration. 🤮💔😡. Må den få sitt rättmätiga straff,...

Posted by Camilla Haak on Saturday, November 17, 2018

Titta på klippet nedan. Helt otroligt att man kan stjäla från en grav. Dela gärna vidare för att uppmärksamma att detta förekommer!

Posted by Camilla Haak on Friday, November 16, 2018
Annons