Blomsterflickan är rädd för att gå ner i altargången, då kommer pappan och räddar dagen

Brudar och brudgummar kan uppleva lite nersovitet på deras stora dag. Så många detaljer går till planering av ett minnesvärt bröllop. Från att välja den perfekta platsen för att hitta klänningen. är det både en lycklig och stressig dag.

Det är inte alltid bruden som kan vara nervös att gå nerför gången. I videon nedan står en blomsterflicka i början av gången. Hon är utsmyckad i sin snygga vita klänning och glänsande vita skor. Hon håller i en silvertrådkorg som är fylld med vita rosenblad.

En kvinna som vi antar vara mamman ger henne en mild knuff i rätt riktning för att hjälpa henne att börja gå mot brudgummen och bröllopsdelen på framsidan av kyrkan. Men den lilla tjejen vänder sig och går tillbaka.


Tre gånger vägrar hon att gå nerför gången. Denna lilla sötnos vill inte göra det tills någon annan kommer in och räddar dagen.

Helt plötsligt kommer en man till räddningen. Vi antar att det är hennes pappa, för att hon tittar upp och tar hans hand.

Tillsammans tar de sig längs gången och tar emot applåder och skratt från gästerna. När pappan inser att hans dotter har misslyckats med att faktiskt uppfylla sina blomsteruppgifter, gör han något så komiskt att alla brister ut i skratt.

Titta på den tveksamma blomsterflickan och hennes bröllopshjälte när han hjälper till att rädda dagen, eller åtminstone ceremonin, i videon nedan. För gulligt!


Dela på Facebook