Annons

Bondeparet efter kritiken kring barnet – nu berättar de om beslutet veckorna efter förlossningen: ''Inte helt naturligt...''

Annons

Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert blev nyligen föräldrar för första gången. Efter följarnas irritation och frågor berättar de nu om deras beslut – att inte visa bilder på dotterns ansikte.

Paret Joacim Rickling och Caroline Kejbert är kända från TV4:s ”Bonde söker fru”, där de fann kärleken hos varandra. I januari blev de föräldrar till en liten flicka, Wilda.

Caroline Kejbert har uppdaterat sina följare de senaste veckorn med blogginlägg om mammalivet, men ännu har de inte visat någon bild på dottern Wildas ansikte. Något som tycks ha väckt både frågor och viss irritation hos hennes följare.

”Vi lever kvar i vår lilla bubbla och idag blir Wilda 17 dagar gammal, och på tal om hennes ålder så kan vi ju ta det här med att vi inte ännu har lagt ut någon bild på hela hennes ansikte…

Jag får väldigt många direktmeddelanden och kommentarer på min instagramsida där jag får frågan kring varför vi inte visar hennes ansikte än, och ibland till och med meddelanden där man uttrycker irritation”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

”Till er alla som undrar så vill jag bara lugna er med att vi kommer att visa hennes ansikte när vi tycker att det känns bra Många av mina nära vänner och släktingar har inte hunnit träffa oss än och jag kan inte riktigt förklara varför men vi känner bara att vi vill vänta lite med att visa henne. Hoppas att ni har överseende.”

Vad tycker du om bondeparets beslut? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.

Annons