Bortglömd husvagn från 1953 är perfekt fryst i tiden.

I åratal så satt den gula husvagnen ute på ett fält och var helt ignorerad, omärkt av förbipasserande. De flesta som gick förbi antog nog att det vara var damm och förstörda möbler inne i husvagnen. Till slut så blev någon för nyfiken och öppnade husvagnen och insidan var på ett sätt perfekt.

Retro husvagnar har en speciell charm och flera husvagnar använder lite retro i sin design men den här husvagnen är bara retro! Trots att möblerna och apparaterna i husvagnen inte har blivit uppgraderade på årtionden. Men det verkar som någon tar hand om husvagnen för den är i perfekt skick och allting funkar.

Kolla in bilderna nedan och se en liten bit av vår historia. Det kommer definitivt få dig att uppskatta den tidens vitvaror!

hus1

Den här husvagnen från 1953 var övergiven nästan 60 år och trots sin gul-gröna färg så drog den inte till sig uppmärksamhet. De flesta antog att den var övergiven och full med gammalt skräp.

hus2

Men den här husvagnen, som kan användas till lyxcamping eller att bo i, hade flera överraskningar på insidan

hus3

På insidan så var allt i perfekt skick. Inklusive björkdetaljerna och gardinerna. Ägaren hade dock bytt ut mattan. Om man ignorerar mattan så är det här en perfekt insyn till 50-talet.

hus4

Alla apparater i husvagnen fungerar också. Den här kylen har kylt mat länge och verkar inte vilja sluta.

hus5

Husvagnen använder propangas till ugnen. Självklart så har man bytt gas till spisen men den fungerar fortfarande!

hus6

Sovrummet har två dubbelsängar och mycket trädetaljer. Perfekt för att njuta av naturen från en säng!

hus7

Den här husvagnen kunde man ta någonstans för en lång semester och bo som i ett hus. Andra gånger så bodde människor i husvagnen när dem reste till sitt jobb. Och om du inte visste så skulle man kunna tro att det här huset var i en stuga inte i en husvagn.

hus8

Husvagnen var designad till att ha samma komfort som ett hus och har ett badrum med ett badkar i normalstorlek.

hus9

Vagabond husvagnen ägs numera av en ägare som tar den på långa äventyr runt om i USA. Och det är på tiden, husvagnen hittade även vänner på vägen!

DELA om du vill åka på semester i den här husvagnen!

Dela på Facebook