Brandman hittar konstig kropp levande begravd - ser plötsligt en skrämd hund under bråten

Det är verkligen fantastiskt att vet att änglar på jorden verkligen existerar. Det finns faktiskt människor där ute är villiga att riskera sina egna liv för att rädda andras, och dessa brandmän är sådana människor

De senaste jordbävningarna Italien har gjort mer än att förstöra och skada hundra år gamla konst och arkitektur . de har förändrat livet för många oskyldiga människor som bara försökte leva sina liv. Det verkar orättvist att hela ditt hem eller ditt jobb förstörs på ett ögonblick helt enkelt på grund av trycket underifrån. Tyvärr kan vi människor inte styra allt, och det är fortfarande en mycket läskig tanke.

För en liten hund, såg dagarna ut att vara räknade. Han satt fast under husmassorna och det enda som stack fram var hans nos och tassar. Räddningsteamet hade inte hittat honom, och tiden började rinna ut.

Det var då räddningsteamet såg honom, de insåg att det var en hund och riskerade sina liv och tog sin tid att långsamt gräva ut honom i säkerhet. Det var en lång process, men till slut kunde de frigöra hunden och gav honom lite vatten efter att ha varit under jord i ett antal långa timmar.

Se den dramatiska räddningen i videon nedan – vi är så glada att han äntligen är i säkerhet!


Dela på Facebook