Brandmannen drar ut en medvetslös hund ur elden - då ser de vem hon skyddar

Hundar är människan bästa vän - och den här historien är ett bevis på det. Hunden Che räddade sin mattes liv i helgen - och riskerade sitt eget.

Tidigare i veckan vaknade grannarna till ett hus i Philadelphia, USA, av att hunden Che skällde konstigt. Hon skällde annorlunda än normalt, och hon brukade aldrig skälla tidigt på morgonen.

Därför tittade en av grannarna, Anthony Daly, ut genom fönstret för att se vad som hände. Då såg han att hela första våningen stod i brand. Anthony ringde snabbt brandkåren och de kom snabbt till platsen. Där hittade de Andrea Bulat liggande medvetslös , med hunden Che över sig. Cheh hade legat på ägaren för att skydda henne från branden.

– Hunden låg över hennes bröstkorg hela tiden, vilket förhindrade henne att brännas helt, berättar en granne för 6abc Action News

hade

Även om hunden gjorde allt hon kunde, fick ägaren många brännskador - 50% av kroppen. Läget är kritiskt. Che var också skadad när räddningstjänsten kom till platsen. De fick återuppliva henne med syrgas och hon vårdas just nu hos Red Paw Relief Team.

Hon kommer att återhämta sig väl.

hen

Che hyllas ny för sin hjälteinsats. Hon räddade kvinnan från att få brännskador över hela kroppen, och räddade troligen hennes liv.

– Många gånger har jag hört historier om djur som hjälper sina ägare. Jag har aldrig upplevt det tidigare, men nu har jag gjort det. Jag såg det med egna ögon, det var en vacker syn, säger grannen Thomas Leszcewics.

Nu hjälps vi åt att hylla denna hjälte – dela artikeln med dina vänner så att fler kan läsa om Ches underbara insats.

Dela på Facebook