Brandmannen förlöser bebis vid ett larm – 2 dagar senare avslöjar frun detta

Det krävs en viss typ utav mod för att vara en brandman. Förutom en vilja att sätta sitt liv på spel i ytterst farliga situationer är det även ett jobb som det kan leda till en hel del oväntade situationer. Brandmannen, Marc Hadden och hans besättning fick en vanlig dag i november in vad de trodde var ett normalt nödsamtal men vad de senare fann var att det var allt annat än normal.

Vad de först tror vara ett normal nödsamtal visade sig vara ett ytterst ovanligt. I telefonen var det en gravid kvinna, som hade gått börjat få värkar utan tillräckligt med tid att hinna till sjukhuset. Så det Hadden fick göra var att gå in och hjälpa kvinnan att leverera barnet. Lyckligtvis föddes barnet välbehållen och fick senare namnet Grace. Marc ringde till hans fru Beth strax efter händelsen som säger att han var extatisk. ”Vem får leverera en baby under sin livstid som inte är läkare?”, hade han sagt. 

Som det visar sig, går historien ännu djupare. Marc och Beth hade varit gifta en tid och hade redan två söner, Will och Parker. Då Haddens ville ha ett tredje barn fick de höra av sin läkare att de inte kunde av medicinska skäl. Även om en adoption verkade vara ett rimlig nästa steg, beslöt sig paret för att vänta istället. Enligt Beth, så ville de lämna det till Guds händer.”

Historier som denna som innebär otroliga sammanträffanden får en alltid att stanna upp och fundera. Det är enkelt att alltför ofta bli vilse i våra egna liv och vi undrar vad innebörden av allt egentligen är. Som Marcs berättelse visar, när man öppnar sig för andra människor, kan otroliga saker hända.

Vi vill inte förstöra överraskningen i den här historien eftersom det är en bra en. Istället kommer vi bara hänvisa dig till videon nedan. Det räcker med att säga att Marc inte hade en aning om hur mycket hans liv skulle förändras natten fick han detta telefonsamtal. 

Se videon nedan och DELA gärna detta med alla du känner på Facebook!


Dela på Facebook