BRILJANT knep för att göra perfekta maränger på bara tre minuter. Varför har ingen visat mig det här förut?

Det kan ibland vara svårt att få till maränger ordentligt, men med detta trick går det på tre minuter. Inget vispande, och bara två ingredienser? Ja, det är lika smidigt och enkelt som det låter. Och det bästa av allt – du gör det i mikrovågsugnen.

1. Knäck två ägg på ett fat.

2. Ta en kopp och sätt över äggulan.

3. Häll över äggvitan i en annan skål där du har florsockret.

4. Är ägget litet kan du hälla i ett halvt ägg till.

5. Mixa det med händerna tills det blir som en degklump.

6. Rulla fyra små minibollar och sätt på ett fat täckt med papper. Stoppa in i mikron i en till två minuter.

7. Ta ut. Klart att äta!

8. Servera gärna med vispad grädde, frukt och glass.

Titta på videon nedan och dela gärna med dina vänner, som en inspiration för kvällens dessert!

Dela på Facebook