Bror och syster sjunger hjärtskärande duett, men titta nu vem som dyker upp

Bror och syster börjar sjunga när onda Backup Dancer springer ut utan att de vet

Varje familj har ett syskon som är galnare än resten. Oavsett om syskonet alltid försöker få alla att skratta eller hamnar i trubbel är en sak säker och det är att man måste älska dem! När syskon Kate och Liam bestämde sig för att de ville sjunga en duet tillsammans, förberedde de båda och tränade på låten "Think About You" av Lady Antebellum. Men när kameran sluta filma och de kollade på materialet insåg Kate och Liam att de inte var de enda som var med i videon. 

Mamman gick med på att hjälpa barnen när de ville sjunga ihop. Kate och Liam gick in i ett av sovrummen för att spela in sin sång. Kate börjar sjunga först och i sovrummet kan man bara se henne, hennes bror och hennes lilla syster i sängen. Plötsligt, utan varning, så kommer ett fjärde syskon in i bilden. Johnny, deras lillebror, kan inte motstå att videobomba syskonens prestation, så när han ser sin chans tvekar han inte att ta den!


Hur mamman lyckades hålla masken under hela uppträdandet förstår vi inte, men hon lyckas fånga oförglömliga bilder av sina barn som familjen säkert kommer skratta åt i många år. Även deras yngre syster, som ser Johnny uppträda i bakgrunden, säger ingenting eftersom Kate och Liam fortsätter att sjunga sin sång. Johnny är verkligen en buse och han håller säkert familjen skrattande med sina påhitt. Förhoppningsvis blev det inga bråk efter uppträdandet, men vi är säkra på att när barnen såg vad deras lillebror gjort kunde de inte hålla sig för skratt.

Titta på den roliga videon nedan. Vilken härlig familj!

DELA denna video med dina vänner och familj så de också får skratta. 


Dela på Facebook