Brudparet står på altaret – då knuffar han plötsligt undan henne för någon annan

”Det krävs en stor man att älska ett barn som inte är biologiskt hans på det sätt som han gör.”

Under 2007 födde Janna sin dotter Jayda. Tre år senare, stod den ensamstående mamman Janna och skottade sin uppfart efter en snöstorm. Det var då en snäll man som heter Clifton dök upp och frågade om hon behövde hjälp. Detta var början på Janna och Cliftons kärlekshistoria.

Jayda och Clifton klickade direkt, vilket resulterade i att Janna älskade honom ännu mer. På julafton 2013, frågade Jayda om hon fick kalla Clifton för sin pappa och efter det dröjde det inte länge innan han friade till Janna. 

I januari 2016 gick Jaydas biologiska far bort av naturliga orsaker. Efter den oväntade förlusten tog Janna och Clifton med henne till Clearwater, Florida, för att slappna av och rensa huvudet. Mot veckans slut, tillbringade Clifton en hel dag med Jayda. Han tog henne till en smyckesbutik och hon var så glad när de kom tillbaka.

Spola fram till bröllopsdagen. Efter att Clifton och Janna gett varandra sina löften, bad han henne att stiga åt sidan och bad Jayda att träda fram. När Clifton sade hans vackra löften till Jayda, var det inte ett torrt öga i rummet. ”Det var då som jag insåg denna underbara man är 10 gånger den man jag trodde han var" sa Janna efter bröllopet. 

I samma stund som Jayda tänkte lämna altaret, överraskade Clifton henne med ännu en överraskning. ”Ring, snälla”, sade han. Clifton hade inte bara köpt en ring den dagen i Clearwater, utan Jayda fick också en 14-karats diamantring i vitt guld på sitt finger. 

”Han var mer nervös över sina löften till henne än vad han var för mig,” sa Janna. ”Han visste att jag och Jayda kom som ett samlat paket, då hon alltid varit min nummer ett. Nu är hon nummer ett för oss båda och jag kunde inte vara lyckligare att säga det.”

Se videon nedan och om du blev rörd av det Clifton gjorde, DELA gärna detta med alla du känner på Facebook!


Dela på Facebook