Budbilschauffören hör en kvinna som ropar ''Hjälp!'' - när polisen anländer kan de inte tro vad de hittar

Jag vet inte hur det är med dig, men när jag ser en film där någon gör något heroiskt och räddar andra, tenderar jag att tänka om jag hade gjort samma sak.

Hade du riskerat livet för att rädda någon annan? Eller hade du sprungit iväg?

UPS-föraren Lee Purdy visste vad han skulle göra när han upptäckte att något var fel - men resultatet var inte riktigt som han hade föreställt sig.

Lee var ute på jobb och levererade paket i Clackamas, Oregon, USA. När han skulle leverera ett paket i ett av husen hörde han en röst från huset. Det lät som en kvinna som bad om hjälp. Lee var osäker på vad man skulle göra. När han försökte prata tillbaka till den röst han hörde fick han inget svar. Han ringde frun och bad om tips. Hon ringde polisen omedelbart.

Polisen kom snabbt fram på platsen. De var beredda för allting och gick försiktigt in i huset.

Tja, de trodde att de var beredda på allting. När de kom in i huset och såg vem som bad om hjälp kunde de knappast tro sina egna ögon.

Mitt i rummet hittade polisen Hayden Sanders en papegoja som satt och ropade "hjälp!".

Det var klart att papegojan, som heter Diego, inte var i direkt fara och att det var "falskt larm".

- Vi är glada att det inte var något allvarligt, sa polisen. Vi är glada att ingen, inklusive fågeln, faktiskt behövde hjälp.

När Diego ägare, Susan Baird, frågades om Diego beteende, säger hon att det inte är första gången han har lurat människor. Han älskar att imitera både människor och andra djur, och Susan säger bland annat att hon har haft gäster där Diego har ropat "hjälp" och har gjort gästerna oroliga.

Vi är glada att berättelsen fick ett lyckligt slut! Titta på videon här och dela den med dina vänner på Facebook!


Dela på Facebook