Busiga hundar äter brevbärarens lunch, 1 vecka senare får brevbäraren ett brev från hundarna

Hundar håller alltid på med rackartyg och kommer undan med det. Med deras söta ansikten är det svårt att vara arg på dem länge. Bear och Bull är två svarta labradorer, busiga som de värsta, deras senaste möte med en brevbärare resulterade i detta roliga och söta utbyte av välvilja.

När Carol Jordan skaffade Bear och Bull, förväntade hon sig inte ett så busigt par. De älskar nämligen att åstadkomma förstörelse. Deras hobbies inkluderar att dra ner dräneringsrör, tugga på dörröppningar och förstöra gräsklippare (tre gräsklippare hittills).

Räddningshundarna älskar också att gräva hål i sin trädgård i Smithfield, Virginia. Faktum är att det förmodligen inte finns någon plats i trädgården där de inte grävt. Men oavsett deras påhitt, förlåter Carol alltid hundarna.


"De kan inte hjälpa det. Vi fångar dem aldrig på bar gärning utan ser bara förstörelsen efteråt"

Carol har inte något emot när hundarna förstör hennes saker men det korsar en linje när det handlar om andras ägodelar. Så när en brevbärare blev utsatt för hundarnas påhitt ville Carol kompensera för deras handlingar.

Den intet ont anande brevbäraren kom till Carols hus för att leverera posten och lämnade dörren till sin lastbil öppen. Bull och Bear hoppade in i lastbilen för att se vad de kunde hitta. När brevbäraren kom tillbaks till lastbilen upptäckte hon att den besvärliga duon höll på att äta hennes lunch.

Brevbäraren skrev en lapp till Carol om livsmedelsstöld, men det var inte den typ av lapp man förväntar sig. I stället för att vara arg varnade hon istället Carol vad hundarna hade ätit om de led av några intoleranser. Hon lämnade sedan lappen på dörren och åkte vidare.

postal worker

"Hallå! Jag körde hit för att leverera ett paket och båda hundarna kom in i min lastbil. Hundarna åt min lunch. Det de fick i sig var ett ägg, några morötter och pumpafrön. Jag vet inte om det stör deras magar, bara så att du vet!"

När Carol hittade lappen blev hon rörd att brevbäraren gjort en sådan omtänksam gest, trots att hennes hundar förstört brevbärarens lunch. Skamsen över vad hennes hundar gjort, åkte hon och hundarna till postkontoret veckan efter. De lämnade ett presentkort till lunch och en ursäkt från Bear och Bull.

postal worker

"Ledsen för att vi åt din lunch. Tack för att du delar med dig! P.S. Våra människor sa, 'tack' för att du lämna en lapp. Vi tyckte inte om lappen eftersom den gjorde så vi hamna i trubbel."

postal worker

Det visade sig att detta inte är första gången som Bull och Bear ställt till bekymmer för brevbärare. En gång lämnade en FedEx-förare sin dörr öppen och den fräcka duoen hoppade upp i hans framsäte och vägrade att flytta på sig. Antingen så har Bull och Bear drömmar om att bli brevbärare själva, eller så vill de skicka ett meddelande till brevbärare att de inte är välkomna hemma hos dem. Hur som helst är parets busiga påhitt roliga.

"Hundarna ångrar verkligen ingenting som de gör! De ser skyldiga ut ett tag men sen är de igång igen."

Brevbärare i Smithfield, Virginia, akta er för denna besvärliga duon. Stäng dörrarna och göm din lunch, för ingenting är säkert med det här paret!

Vad tycker du om Bull och Bears påhitt? DELA den här roliga historien med dina vänner för att förbättra deras dag!

Dela på Facebook