Busschauffören ger barnen ett brev de måste ge till föräldrarna. När de börjar läsa forsar tårarna.

När barnen kommer hem med ett brev från skolan förbereder föräldrarna för det värsta, "Vad har de gjort nu ..?"

Pappa Jorge och Mama Leonor öppnade brevet med stor oro, men måste snart hålla tillbaka tårarna. Brevet var från busschauffören att barnen och efter bara några rader de inser att deras barn inte har gjort ont - tvärtom!

Brevet delades på Facebook-sidan “Love what matters” och har sedan dess blivit en viral succé.

Läs den nedan:

"Jag kände mig tvungen att skriva till er för att berätta hur vackra era barn är, på insidan och utsidan. Det här kan bara komma hemifrån, ert tålamod och vägledning och de exempel ni statuerat och lär ut.

Jag har ett barn på min buss som heter Jackson. Både era barn har visat honom så mycket medkänsla och stöd. Varje dag frågar era barn om de kan få sitta med Jackson.

Vissa dagar är Jackson lite ledsen när han kliver på bussen, men så fort han ser Annalise och Jorge ler han. Jackson har problem att få och det tar en stund för honom att gå till sin plats.

Idag tittade Annalise fram från sin plats och sa, “Kom igen Jackson, du klarar det” och när vi kom till skolan tog Jorge på sig att bära ut hans ryggsäck!

Jag vet att ni är medvetna om hur underbara era barn är, men jag ville att ni skulle veta att det syns!”

Cindy Clausen

Buss 50”.


Föräldrarna var helt otroligt stolta när de läser detta och insåg att de måste ha gjort något rätt med sina barn. Annalise och Jorge kommer att växa upp och bli bra, omtänksamma människor - och det är väl vad alla föräldrar kan önska!

Dela denna hjärtevärmande historia om du också blev imponerade av dessa medkännande barn!

Dela på Facebook