Busschauffören räddade den kidnappade 3-åringen - Det här är en äkta hjälte!

För ett par veckor sedan försvann en liten 3-råig pojke utanför ett biblotek i San Francisco. Mamman ringde polisen nästan direkt och de gick ut med en efterlysning. Ungefär en timma efter att polisen gått ut med sin efterlysning så satt Tim Watson i sitt säte på den buss han brukar köra. Vid ett stopp såg han hur en man klev på med en liten pojke. Tim Tyckte att pojken liknade den beskrivning som polisen gått ut med och han fick en dålig magkänsla.

Tim är själv pappa till två små pojkar och förstod att nånting inte var som det ska när han såg tårar i den lilla pojkens ögon. Han funderade över hur han skulle lösa det problemet och kom snart på en riktigt listig plan.

Vid en hållplats reste han sig från sätet och vandrade bakåt i bussen. Han talade om för passagerarna att han letade efter en grön ryggsäck som någon lämnat kvar.  Men i själva verket ville han bara kunna ta sig så nära pojken som möjligt, för att se om det verkligen matchade beskrivningen som polisen gått ut med. När Tim såg att pojken hade ett par röda Crocs på fötterna, precis som beskrivits på nyheterna, var han säker på sin sak.

Så tyst som möjligt tog han därefter upp telefonen och slog larm till myndigheterna. Polisen väntade vid nästa hållplats, redo att gripa mannen och återförena pojken med mamman!

Efter händelsen hyllades Tim Watson av ett helt land för sin insats. Själv säger han att han ”bara gjorde vad alla föräldrar skulle gjort i hans situation”.

Jag tycker Tim Agerade så otroligt bra och han förtjänar alla delningar han kan få för den hjälte han är!

Här nedan kan du se nyhetsinslaget om Tims modiga insats:


Dela på Facebook