Busschauffören skriker på den gravida kvinnan att sätta sig ner! Varför? Detta är fantastiskt!

1

(Jag är 27 veckor gravid och har börjat få kramper. Jag är på bussen på väg mot sjukhuset. Busschauffören är medveten om detta. Jag trycker på stoppknappen och börjar sakta gå mot dörren.)

Busschauffören:  *till mig*  "Sätt dig ner igen!"  *till resten av bussen*  "Är det någon som ska av de kommande 4 stoppen, ifall du ska det så förslår jag att du går av nu för vi ska ta en liten omväg!"

Busschauffören kör sedan bussen raka vägen till sjukhuset. Hn stannar, går ut ur sitt bås, går med mig ner för trappstegen och in i sjukhuset. Nästa dag är jag fortfarande kvar på sjukhuset och jag bestämmer mig för att ringa busshuvudkontoret.

Jag: "Hej jag åkte med buss [nummer] igår eftermiddag och busscahuförren tog en oväg på hans tur bara för min skull. Jag vill bara kolla så att han inte har hamnat i trubbel. Tack vare honom så kunde de rädda livet på min ofödda son!"

Anställd på busskontoret: Oroa dig inte! Vi har bara fått ett enda klagomål från en passagerare. Chauffören ringde till os så fort han var tillbaka med alla på bussen. Han har nu också fått en löneförhöjning flr hans fina insatser igår. Tack för att du ringde, och ta hand om dig själv och barnet!

Detta är en sann historia och hade det inte varit för den här chauffören så kanske inte hennes son skulle fötts!

Dela vidare denna fantastiska historia för att visa att det verkligen finns goda människor i världen!

Dela på Facebook