Busschauffören sliter tag i den skräckslagna pojken – sekunder senare fångar kameran mardrömmen

Busschaufförer och passagerare har förtroende när de kör på vägen till den plats de ska. Det är inte något vi tänker ofta på. Men varje gång vi hoppar på en buss, taxi, flyg eller någon form av transport måste vi måste förlita oss på föraren. För att komma fram på ett säkert sätt är något vi omedvetet förväntar. 


Förare däremot, kan bara hoppas att deras passagerare har samma artighet. När barn i alla åldrar hoppar ombord, är det omöjligt att veta vad som kan hända. Tack vare en mycket uppmärksam busschaufför, kunde hon rädda livet på en av sina 5 år gamla passagerare som bara försökt att ha roligt. Hennes heroiska berättelse hände den dagen hon skulle köra sin normala rutt med skolbussen. 

Hon tittade i spegeln för att se till att de uppförde sig. Plötsligt hörde hon ett ljud som hon aldrig kommer att glömma. Ett barn varnade henne att deras vän kvävdes. Hon kunde knappt tro det, och hennes automatisk reaktion var att skrika, "Är du seriös?"

Hon parkerade snabbt bussen på sidan om vägen och genomför heimlichmanövern – och lyckades få ut kronan ur pojkens hals. Och räddade med stor sannolikhet den lilla pojkens liv.

– Gör aldrig om det där. Du skrämde ihjäl mig, hör du det? Åh, tack gud att du är okej, säger Ginger i övervakningsvideon.

Dela gärna vidare, så fler tänker på hur viktigt det är att lära sig hjärt – och lungräddning.


Dela på Facebook