Annons

Byggarbetare hittar en handväska som elev lämnat i skolan 1954 - vad som är gömt inuti kan ingen ignorera

Annons

När byggarbetare i Indiana, USA, skulle riva en gammal gymnasieskola hade de ingen aning om att de skulle gräva upp en tidskapsel från det förflutna. Arbetarna hittade en handväska som tillhörde en student som gick i skolan för nästan 70 år sedan.

Personalen vid skolan var så klart väldigt nyfiken på vad som fanns där i, och för att kunna få fatt i ägaren, eller familjen till ägaren, bestämde de sig för att öppna den. Sedan skulle de som kände igen den kunna höra av sig till skolan då de lade ut den på Facebook. Världen har gått igenom en hel del förändringar 1954, men sakerna i väskan påminde alla om en föråldrad tid, vars era aldrig kan ersättas av tidens gång.

Efter att ha gjort den söta upptäckten i gymnasiet gamla vetenskapsbyggnad, delade Greater Clark County Schools ett foto av Matha "Marty" Inghams långa förlorade ägodelar på Facebook i hopp om att återförena handväskan med dess rättmätiga ägare.

Väskan var en klassisk mörkblå handväska som Matha Inghams hade tappat bort när hon gick där för 65 år sedan. 

I väskan fanns det ett par handskrivna brev, ett rött läppstift, ett basket-schema och ett brev från en pojke som bjöd ut Marty till skolbalen!

Kvinnan till höger på bilden är Martha och bilden är tagen i samband med skolbalen. I väskan fanns nämligen ett handskrivet brev från en pojke som ville bjuda ut henne.

Marty berättar i tv-inslaget att hon inte bor kvar i området, men att hon nu fått tillbaka sin handväska har väckt många goda gamla minnen till liv! I klippet visar hon också upp en hel del annat som också hittades i handväskan.

Så härligt att hon fick tillbaka sin väska. Dela gärna inlägget vidare så att fler får läsa denna solskenshistoria redan i dag!

Annons