Annons

Byggnadsarbetare hör hundvalpens rop från ovan – precis innan en hök släpper honom

Annons

En dag var det några byggnadsarbetare som arbetade när de hörde en valps rop. De sökte runt byggarbetsplatsen men hittade ingenting. De märkte sedan att ljudet kom från ovan, men hur skulle det vara möjligt? Precis när de insåg det tittade de upp för att se en hök släppa en valp från sina klor.

Det var en sådan otrolig syn; en hök som flyger runt medan han håller en hund i sina klor. Arbetarna sprang för att se var valpen hade fallit och hämtade honom. De körde sedan i ilfart till veterinären.

Den lilla hunden var bara 6 veckor gammal och vägde bara något halvt kilo när höken hade fångat honom i sina klor. Märken från dessa kunde man se i hans ansikte på bilder från tillfället.

Väl där fick han behandling innan han kunde adopteras av familjen Keyes. Enligt People bröt han inte ett enda ben. Ett sant mirakel!

– Han är liten så att man lätt kan se varför om han kanske misstogs för en råtta eller annat byte, säger ägaren Renee Keyes som tog hand om hundvalpen, som nu fått namnet ”Tony Hawk” efter den legendariske amerikanske skateboardstjärnan, samt att ”Hawk” just betyder hök på engelska.

Renee var inte på plats när hunden föll ur klorna men hon är glad över att han klarade sig.

Vilken makalös historia. Dela gärna vidare för att skicka kärlek och lycka till familjen.

Annons