Annons

Chihuahua försvarar kull med kattungar när en stor svart hund börjar anfalla dem

Annons

Chihuahuas är kanske inte den mest skrämmande hundrasen, men det är ofta de som är mest högljudda. Denna lilla hund har ett dåligt rykte för att alltid skälla och gapa, men en Chihuahua har helt och hållet ändrat på detta rykte. Denna lilla Chihuahua är en blandning av gullig och modig. När du tittar på denna gulliga video, kommer du att förstå på direkten varför så många människor talar om denna modiga vovve.

Det visar sig att lille Charlie har ett hjärta fullt med mod och djärvhet. Denna Chihuahua må vara liten, men har gjord av mer tuffhet än många andra hundar. han är övertygad om att han kan hålla sin familj säker från all sorts fas. när en stor hund börjar närma sig Charlie och kattungarna, sätter den lilla vovven igång med sitt försvar.


Du kan se vad som händer i den gulliga scenen i videon. Charlies familj välkomnade nyligen flera kattungar till denna värld. Så fort han fick träffa kattungarna, blev Charlie kär i dem. De blev hans nya vänner och han var bestämd till att alltid skydda dem. Hans kärlek kom att stå på test när en stor, svart hund dök upp.


För en människa, var Roxy en gullig och kärleksfull hund. För en hund så liten som Charlie, verkade Roxy som ett omedelbart hot. Roxy var bara nyfiken på kattungarna, men Charlie var bestämd för att skydda sina vänner.


Roxy försökte närma sig kattungarna för att titta på dem, men Charlie tänkte inte släpa förbi en så stor hund nära hans kattungar. Den lilla hunden hoppade fram mellan den möjliga faran och sina vänner. du kan se han superhjälte hjärta och mod i videon om hur han osjälviskt stirrar upp och ner på en stor hund. Charlie står inte bara upp för den stora hunden utan han får den till och med att lägga sig bort från kattungarna.

Se klippet nedan:

Annons