Chockerande bilder från en olycka! Berusad billist kör på en mamma med barnvagn

Denna gång var det en rattfyllerist som nästan kostade en mamma och hennes små barn livet. Det fanns inte någon som hade förutspått att en vanlig promenad kunde förvandlas till en tragedi. Och det är allt på grund av en oansvarig förare. Han var full och förlorade kontrollen över fordonet och körde på en gångväg, där den höga hastigheten träffade barnvagnen. Kraften i kollisionen var så kraftig att ett av barnen flög upp i luften och landade på bilen .... Lyckligtvis överlevde barnet.

Vi sitter här och funderar på hur många av dessa situationer behövs innan bilister börja tänka sig för? Det handlar inte om fler böter, hot om rättegångar, lagändringar. Vi efterlyser enkla vanliga, människors ansvar för sina egna handlingar. Är det verkligen så svårt att tänka? Det är ett mirakel att det inte skedde ett tragedi. Barnen fördes till sjukhus och deras situation är stabil.

Här är mamman och hennes tvillingar. När polisen hittade kvinnan var hon helt okontrollerbar, vilket naturligtvis inte är förvånande.

bebi1

När man ser en sådan barnvagn som är vält omkull gör det intryck.

bebi2

Polisen konstaterade att mannen som körde bilen hade en promille som var 10 gånger högre än lagen tillåter. Mannen är anhållen och misstänkt för grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik samt grov olovlig körning, skriver Daily Mail. Han var en hårsmån från att skapa en fruktansvärd tragedi.

bebi3

Och det var han som var orsaken till olyckan. Kanske skulle det vara en bra idé att visa ansiktet på rattfyllerister? Tror du att de skulle skämmas?

bebi4

Dela på Facebook