Annons

Chris Kläffords djärva låtval i amerikanska Talang – golvar publiken och hyllas nu som potentiell vinnare

Annons

Chris Kläfford fick stående ovationer i USA i natt.

Under kvartsfinalen av ”America’s got talent” hyllades den svenska artisten av publiken.

Chris Kläfford fångade alla våra hjärtan när han bjöd på en egen version av John Lennons ”Imagine” i Idol för första gången. Han tog med sig låten till USA där han gjorde sin första audition med just den låten.

Efter det har succétåget i USA bara fortsatt. Och inatt var det dags för Chris Kläfford att ännu en gång ställa sig på scenen inför juryn i ”America's Got Talent”. Denna gång var det kvartsfinal.

Överraskande låtval

Den tidigare ”Idol”-vinnaren Chris Kläfford bjöd på ännu ett mäktigt framträdande. Låtvalet föll på något som amerikanarna antagligen inte hört förut, nämligen Chris Kläffords egna låt ”Cold at the Altar”.

Hela publiken jublade under framträdandet och i slutet möttes han av stående ovationer, och inte bara av publiken. Även jurydomarna Julianne Hough och Gabrielle Union var väldigt imponerade över hans talang och ställde sig upp från jurystolarna.

Men Chris Kläfford imponerade inte lika stort på de manliga jurymedlemmarna. Varken Howie Mandel, 63, eller ”Talang”-, ”Idol”- och ”X Factor”-legendaren Simon Cowell, 59, ställde sig upp under applåderna.

Se klippet när Chris Kläfford sätter alla höga toner i ”Cold at the Altar” nedan:

Annons