Annons

Chris Kläffords tårar i natt – gick vidare IGEN med oväntat låtval i USA:s Talang: ''Du tog en risk...''

Annons

Det är väl ingen som har missat att Chris Kläfford totalt briljerade under sin audition till det amerikanska programmet ”America´s Got Talent”. Han gick vidare, och nu har han gjort det igen!

Chris Kläffords, 30, audition i ”Americas got talent” har fått över 14 miljoner visningar på Youtube på mindre än en vecka. Och i natt var det dags för nästa steg i tävlingen och Idolvinnaren från Lindesberg gjorde ett nytt framträdande inför miljontals tv-tittare.

“Det känns jättebra och omtumlande. Stort och mäktigt och publiken var härlig”, skriver han i ett sms till Nöjesbladet.

I stället för en cover valde han att framföra den egna låten ”Something like me” och även denna gång fick han stående ovationer.


– Det är verkligen inspirerande att höra dig sjunga. Det här är ett sånt ögonblick som du Simon (Cowell) haft genom åren då du upptäckt talanger. Jag måste säga att du är något något alldeles extra, sa countrystjärnan och gästdomaren Brad Paisley.

Simon Cowell får senare ordet och berättar att han var rädd för att Chris skulle komma dit och inte ha något mer att bjuda på.

– Jag såg om din första audition och var inte lika upphetsad över den som jag trodde. Jag var orolig att du skulle komma tillbaka och köra en cover som jag sett en massa gånger men med den här sången kunde vi faktiskt lära oss mer om dig, säger Cowell.

– Detta var inte en risk, en risk hade varit att inte göra det här, fortsätter jurymedlemmen.


En märkbart berörd Chris står på scenen och försöker ta in de vackra hyllningarna.

Se hela uppträdandet som Chris gjorde med ”Something like me”:

Annons