Claus använde Ikeas pall i duschen - men det fick han snabbt ångra

Claus Jørstad från Alta i norra Norge har ett dåligt knä och behövde en stol att sitta på i duschen, skriver Altaposten.

Valet föll på Ikeastolen Marius,men Claus privata delar var inte helt nöjda efter den första nakna provsittningen i duschen.

I ett inlägg Claus skrev på IKEA:s Facebooksida beskriver han händelsen i detalj, och nu har det fått tusentals att skratta och dela inlägget.

cla

Så här lyder det, översatt från norska:

”Efter att ha vandrat runt och slitit ut ullsockorna så slutade det med att jag skaffade mig den här läckerbiten så att jag skulle kunna vila rumpan medan jag duschar. Jag testade den först i butiken, med kläder på”, inleder han. 

”Jag placerade möblemanget i duschen och skuttade in. Utan kläder den här gången. Jag satte rumpan på stolen och började tvåla in mig. Inklusive skepparen och hans två matroser. Som ni förstår är skepparen kapten där nere, och matroserna är de där två nötterna som dinglar. Men då ni är svenskar, och jag vet att ni inte gillar direkta beskrivningar av kroppens befruktningsapparat, så kallar jag dem för skeppare och matroser.”

”Så, när det blir såpa på däck, och kaptenen med manskap är lite yra av dimman, så börjar de att halka runt som fulla sjömän. Så det var lika halt på däck som i grannens hår när han haft i brylkräm. Då hände något. En matros gled obemärkt ner i ena hålet (se bild). Det här märkte jag inte först, för som ni vet så brukar saker och ting utvidga sig i värmen. Och när en matros blir kokhet, ja då blir han också extra utvidgad.”

cla2

”Först när jag reste mig upp märkte jag det. Då hängde pallen fast och dinglade, och jag kände hur en salig smärta slog ner som en blixt i magen. Den jäkla matrosen satt fast i hålet.” forsätter Claus.

Och där satt den sen, skriver han. Hur han än gjorde så ville inte kulan komma tillbaka genom hålet. Sen kom han på en lösning.

”Jag satte mig och satt så länge att varmvattnet tog slut. Och som ni vet, när varmvattnet tar slut blir det kallt. Fruktansvärt kallt.”

”Kölden fick den där uppblåsta matrosen att krympa igen, och med ett ‘plopp’ så var man en fri man igen. Så nu har jag en fråga till er: Finns den här pallen i gult?”

IKEA verkade gilla Claus berättelse, eftersom de fortsätter på samma liknelse i sitt svar:

”Hej, Claus. Det var tråkigt att höra att manskapet varit utsatt för det här och att det nästan blev ett jobb för räddningstjänsten. Vi rekommenderar att du tar ut pallen från duschen och använder den för att ställa en fin blomma på”, svarar de bland annat.

vod

Claus Jørstad är nöjd med svaret, som han inte trodde skulle vara så roligt. 

– Jag hade väntat mig något torrt och tråkigt, säger han, som kommer att vara en flitig kund hos Ikea även i fortsättningen.  

Dela på Facebook