David Beckhams nya bild med dottern upprör: ''Obehagligt, vem gör så?''

David Beckham delade en bild på sig själv och 7-åriga dottern Harper. Nu går vissa följare i taket och kallar bilden för "opassande".

David Beckham är en av Englands största fotbollsspelare genom tiderna. 43-åringen fick kritik efter att ha lagt upp en bild på sig själv och sjuåriga dotter Harper där de delade en pappa-dotter kyss.

Piers Morgan, programledare för ITV-programmet Good Morning Britain, som når miljontals tittare i Storbritannien, reagerade starkt på bilden. 

– Det är konstigt, eller hur? Vem gör så med sina barn? Vem kysser sina barn på munnen?, säger Morgan i programmet enligt The Sun.  

– Det är obehagligt. 


Många i kommentarsfältet var skeptiska till Beckhams puss – vilket uppmärksammas av tidningar som Daily Mail, US Magazine, People och USA Today.


Samtidigt är det många fans som försvarar David Beckham och hyllar honom som pappa.

Greg Rutherford, som tog OS-guld i längdhopp i London 2014, skrev ett långt Instagram-inlägg i Beckhams försvar.

"Om du blir upprörd av att en förälder visar sina barn kärlek, då är det du som är problemet. En rejäl puss på läpparna är inte konstigt och jag kommer att göra så länge mina söner tillåter mig", skriver Rutherford.

Det är inte första gången som Beckham får kritik för att ha pussat sin dotter på munnen. En likande debatt uppstod i samband med en semesterbild som han publicerade efter en semester i Tanzania.

– Jag får alltså kritik för att ha pussat min dotter på munnen. Jag pussar alla mina barn på munnen. Kanske inte Brooklyn, för han är 18 och skulle tycka att det var konstigt. Men jag är väldigt kärleksfull med mina barn. Jag och Victoria vill visa våra barn att vi älskar dem, sa Beckham i en livesändning på Facebook då.

Titta på klippet nedan där Piers Morgan diskuterar bilden. Vad tycker du? Är det rätt eller fel att pussa sina barn på munnen?


Dela på Facebook