De byggde sitt hus i en kulle i Schewiz. Men när jag såg insidan... Wow!

Villa Vals är en av de nyaste arkitektur satsningarna ifrån Christian Millers arkitekterur. Huset Ligger i en sluttning i Vals, Schweiz, målet med projektet var att konstruera ett hus som var nästan helt dolt.

Genom att skapa en utökad uteplats byggt direkt i en kulle, erbjuder detta hus en utmärkt utsikt över de alpina backarna. Utnyttjandet av ett stort antal strategiskt placerade fönster, gör att arkitekturen är utformad för att ta emot en stor mängd naturligt ljus trots den udda placeringen av byggnaden.

En uppsättning stentrappa leder upp till den förlängda uteplatsen i huset. Framsidan av huset är helt rund, vilket lägger till den otroligt unika karaktären av arkitekturen.

Villa-Vals03

Den cirkulära uteplats erbjuder en perfekt 360 graders utsikt över de alpina backarna kring detta hus.

Villa-Vals01

Väggar och steg av sten leder från uteplatsen till de andra rummen.

Villa-Vals08

Köket har en modern design med trä accenter.

Villa-Vals05

Djupare in i huset leder trapporna till fler rum med väggar av lagrad sten.

Villa-Vals04

Den cirkulära entrén skapar ett perfekt fönster i de alpina backarna. Den svaga lutningen på huset gör det möjligt att vara helt vinklad för perfekt utsikt vid alla tillfällen, även under tung vinter snö.

villa-vals-switzerland-hill-house-22

Skulle du bor här? Dela gärna vidare detta på Facebook och berätta för oss vad du tycker om detta fantastiska hus!.

Tryck på "gilla" för att följa oss på Facebook!
Dela på Facebook