De gamla paret tog en sista bild tillsammans - när brorsdottern ser fotot inser hon att detta har hon sett förr

James och Lauretta Burke från Akron, Ohio, delar en kärlekshistoria som står sig genom tiderna.

Paret träffades på en fest efter att James återvänt hem från andra världskriget. De blev kära, gifte sig och fick nio barn, 23 barnbarn och fem barnbarnsbarn.

Med tiden kan deras vänner och familj inte låta bli att dra paralleller mellan James och Lauretta och Noah och Allie, paret från The Notebook. Inte bara för att detta är en berättelse om ung kärlek, men också för det faktum att Lauretta började förlora hennes minne på grund av demens, ungefär som Allie i filmen.


James avled på grund av en hjärtsjukdom i november 2012. Han tillbringade sina sista stunder genom att ta hand om Lauretta.

Strax efter att James gått bort, blev paret viralt av den sötaste anledningen. 

Det var ett foto som togs av James och Lauretta mot slutet - han ser in i ögonen på sin älskade, och hon kollar in i hans. ”Min systerdotter tog den här bilden och valde att klippa in en bild av dem från deras bröllopsdag för 64 år sedan bredvid och sedan la hon ut det på internet" berättar parets dotter. 


Fotot gick viralt och rörde hjärtan runt om i världen. Likheterna mellan de två bilderna var häpnadsväckande.


Titta på videon nedan för att se de två bilder sida vid sida, och DELA gärna denna fantastiska kärlekshistoria med dina vänner på Facebook


Dela på Facebook