De ger den sjuka mormorn en bebis, hennes nästa drag rör alla till tårar

När Shannon Gray Blairs mor diagnostiserades med Alzheimers, fick hon inte precis det svar hon väntade sig av en av sin medarbetare. Vanligtvis när någon är upprörd över avtagande hälsa hos en älskling tenderar folk att visa medkänsla.

Men Shannons kollega Sandy Cambron bad istället henne att hjälpa till med ett husdjursprojekt. Shannon upptäckte snart att Sandy planerade att göra något för henne som gick utöver det vanliga.

Hon blev omedelbart överväldigad av gesten. Du kommer också att bli överväldigad när du förstår hur långt människor är villiga att gå för att sprida sin kärlek.

Efter att Sandy fick reda på att hennes egen svärmor, Pearl, led av demens bestämde hon sig för att göra något speciellt för alla patienter på avdelningen. På hennes GoFundMe- sida sa Sandy:

"När min svärmor (Pearl) blev sjuk med Alzheimers, gav min man och jag henne och alla andra kvinnopatienter i hennes avdelning babydukar och männen valpar. Deras svar var fantastiskt."

På Facebook skrev Shannon om dagen: 

"Jag kan lova dig att oavsett vad du fick för Alla hjärtans dag, var min större och bättre än vad du någonsin kunde föreställa dig. För några veckor sedan berättade jag om min kära vän och medarbetare Sandy som gav min mamma och hennes rumskamrater bebisar. Idag levererade hon 28 bebisar och 4 valpar till mammas hela avdelning. Jag blev hedrad när hon bad mig hjälpa."

Bebisarna och valparna i fråga var inte riktiga, men de som lider av denna förödande sjukdom, är äkta. 

När de två kvinnorna levererade dockorna frågade de kvinnorna om de skulle vilja ha en pojke eller en flicka. Kvinnorna fick till och med namnge sina nya "barnbarn!"

Den rena glädjen som visade sig på deras ansikten är tillräckligt för att få någon att bli lite tårögd. 

Söta små bebisar var inte det enda som "levererades" den dagen. Männen fick söta små hundar att leka med!

Titta på den här videon för att se hur deras ögon lyser upp när de får den här speciella leveransen.


Dela på Facebook